Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi 5

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Сьогодні мобільний телефон виконує безліч функцій, тепер з його допомогою можна не тільки подзвонити або відправити смс, але ще і вийти в мережу Інтернет, подивитися кіно, зробити відеодзвінок і ще багато чого іншого. Сяомей Редмен 5 теж готовий підкорювати користувачів розширеним функціоналом.
Але, щоб девайс себе найкраще проявив, варто купити ряд додаткових аксесуарів. Може стати в нагоді монопод, автодержатель, набір знімних фотолінз та інші корисні штуки. Але найголовнішими для будь-якого мобільного девайса є захисні товари.
Щоб захистити дорогий гаджет від різних механічних пошкоджень, варто купувати чохол для Xiaomi Redmi Note 5 сумісний з цією моделлю. Тільки в цьому випадку можна розраховувати на надійний захист і вільний доступ до всіх функцій девайса.

Шкіряний чохол для Xiaomi Redmi 5 підкреслить Вашу індивідуальність

Вибираючи чохли для Сяомей Редмен 5 , потрібно звертати увагу не тільки на їх формат (накладка, «книжка», бампер, фліп), але і матеріал, з якого вони виготовлені.
Шкіра - це найпрестижніший і статусний матеріал. До власників шкіряних аксесуарів відносяться по особливому. Сьогодні ринок супутніх товарів сповнений варіантами як з натуральної шкіри, так і штучно створеної, до чого останній не відрізнити від першого. Виробники навіть крокодилячу навчилися імітувати під оригінал.
З шкіри сьогодні виготовляються не тільки чохли-книжки або фліп, але і накладки. Тому користувачеві є з чого вибрати.

Силіконовий чохол для Xiaomi Redmi 5

Конкуренцію захисним шкіряним аксесуарам сьогодні становить накладка і чохол бампер для Xiaomi Redmi 5 з силікону. Силіконові і термополіуретановие аналоги коштують дешевше, а по зносостійкості можуть дати фору навіть шкірі. Як би ви не крутили, що не гнули цей матеріал, деформація йому не страшна.
Особливим попитом користуються прозорі і напівпрозорі варіанти. Вони не приховують справжній оригінальний дизайн смартфона від виробника. Причому їх товщина менше 1 мм, що теж цінується власниками сучасних девайсів, які звикли комфортно користуватися своїм пристроєм. Доповніть такий чохол захисним склом або плівкою і ваш смартфон буде невразливий.
Купити чохол для Xiaomi Redmi 5,як і інші захисні і не тільки товари, можна в інтернет-магазині armored.com.ua за привабливою вартістю. Тут широкий асортимент продукції і вигідні умови оплати і доставки.

Вгору