Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S20 Ultra

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Коли мова стосується захисту смартфона багато користувачів стають перед вибором: захисний чохол накладка або «книжка». Бампер для Galaxy S20 Ultra втратив свою популярність в силу недосконалої конструкції. Розглянемо переваги кожного форм-фактора, щоб ваш вибір був менш проблематичним.

Переваги чохла-книжки


Класична «книжка» - це накладка з Термополиуретан або полікарбонату, яка захована в шкіряну обкладинку. Кейс є відмінним захисником від подряпин, потертостей і забруднень, якщо ви часто носите гаджет в сумці або кишені з іншими предметами. Обкладинка амортизує удари, перешкоджає ковзанню апарату в руках і на гладких поверхнях, приховує дефекти корпусу, якщо вони є.

Вагома перевага «книжки» - трансформація в підставку. Але не всі моделі мають цю функцію, тому звертайте увагу на опис товару, в якому значаться додаткові опції. Серед них ще може бути кишеню для візиток, банківських карт, грошових купюр.

Переваги накладок


Силіконова, пластикова або шкіряна накладка на S20 Ультра представлена ​​в магазині armored.com.ua в великому асортименті. Різноманітність кольорів, принтів і форм є першим перевагою накладок перед класичним «книжками». Якщо ви хочете отримати незвичайний чохол, зверніть увагу на аксесуари з комбінації матеріалів, наприклад, TPU + PC або TPU + Glass.

Накладки з одного матеріалу відрізняються своєю тонкістю. Їх товщина не перевищує 1 мм. Якщо мова йде про протиударному кейсі, то товщина може досягати 2 мм. Все одно це менше, ніж товщина чохла-книжки.

Багато сучасних накладки мають ряд додаткових опцій:

трансформація в підставку;
пластина під магнітний автодержатель;
кардхолдер.
Асортимент магазину Арморед
У каталозі представлені оригінальні чохли для Samsung Galaxy S20 Ultra з логотипом фірми, а також кейси різноманітних дизайнів від компаній Nillkin, iPaky, Epic, X-level.

Крім чохла, важливо купити скло для захисту екрану. Воно захистить гладку поверхню від подряпин, відколів, потертостей, а також ударів. Олеофобное покриття аксесуара сприяє легкому ковзанню пальця по тачскріну, а також отталкиванию потожірових відбитків. Моделі з приват-фільтром захистять екран від сторонніх очей - під певним кутом інформацію не зчитується.

Серед інших затребуваних товарів відзначимо:

- навушники;
- зовнішні акумулятори;
- захисні плівки;
- Автодержатель;
- автомобільні зарядні пристрої.
Все можна замовити онлайн або по телефонах, вказаних на сайті.

Вгору