Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Apple iPhone X (5.8")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохли для Apple iPhone X та інші важливі аксесуари

Apple iPhone X з'явиться через пару років, але вже сьогодні навколо цієї моделі з'являються перші чутки. Інсайдери повідомляють, що американська корпорація вже веде обговорення на тему того, яким він буде «ювілейний» айфон.

Користувачі вже знаходяться в передчутті і намагаються знайти будь-яку інформацію не тільки про модель, але і чохли для Apple iPhone X, і інші аксесуари.

Як би візуально не виглядав «ювіляр», і що б він не був «нафарширований», напевно з його допомогою можна буде робити селф-знімки і відслідковувати маршрут. Тому монопод і автодержатель - це одні з важливих аксесуарів для будь-якого сучасного смартфона і користувача.

Але самим необхідним аксесуаром як і раніше буде чохол для iPhone X.

Чохол для iPhone X продовжить термін експлуатації гаджета

Сьогодні великою популярністю користуються чохли-книжки, накладки і бампера. Конструкція кишені, гаманця і флипа застаріває і відходить на задній план. По суті будь-яка модель захисного аксесуара покликана продовжити термін експлуатації смартфона, але все-таки у кожного варіанту є свої плюси і мінуси.

Сучасні бампери здатні захищати не тільки торці пристрою від відколів, а й задню, і передню панелі (в деякій мірі). Невеликий виступ над поверхнею телефону забезпечує безпеку поверхні при падінні пристрою плазом.

Форм-фактор «накладка» гарантує захист задньої панелі і торцях пристрою. Найпопулярніші в цьому сегменті силіконові чохли. Вони мають мінімальну товщину, яка майже не позначається на габаритах пристрою.

Чохол-книжка - це гарант всебічного захисту, але, якщо смартфон впаде на землю з відкритою обкладинкою, то не факт, що екран буде жити.

Тому купити чохол для iPhone X мало. Бажано обзавестися ще й захисною плівкою або склом для забезпечення безпеки екрану.

Купити чохол для iPhone X і забути про зарядний пристрій

Вже сьогодні ведуться розробки нових чохлів-акумуляторів. Поки така модель випущена для бездротових навушників. Але варто розраховувати, що і для смартфонів випустять щось подібне. Якщо такий аксесуар з'явиться на ринку супутніх товарів, то потреба носити з собою зовнішній акумулятор просто відпаде.

Вгору