Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A50

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як захистити смартфон від пошкоджень


Будь-який користувач знає, що банальне падіння може стати причиною пошкоджень і навіть поломки смартфона. Щоб такого не сталося, варто вибрати чохол. Оригінальний по сумісності з пристроєм чохол для Samsung Galaxy А50 запобіжить ризик появи подряпин, тріщин і сколів, потертостей, вм'ятин. При цьому він не заважає комфортній роботі з програмами апарату. збережений доступ до камери, музичного плеєра, перегляду кіно, дзвінкам та телефонній книзі. Справа в тому, що аксесуар обладнаний отворами під кнопки і важливі роз'єми смартфона. Вирізи під них розташовуються на потрібних місцях.

Багатьом симпатичний шкіряний чохол. Він амортизує удар при падінні апарату, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Найчастіше шкіряною обкладинкою володіє чохол-книжка. Використовується штучна і натуральна шкіра, різниця між ними відчутна по більшій мірі в вартості готового аксесуара.

Трохи про безпеку екранного сенсора


Якщо хочеться, щоб сенсор пристрою став міцніше, скло і захисна плівка допоможуть втілити бажання в реальність. Скло набагато міцніше плівки, зроблено з розжареного матеріалу. Його важко пошкодити, але якщо вдасться, не буду утворені гострі відколи. З'явиться сітка тріщин, яка знімається з екрану цілим пластом. Плівка буває матова і прозора, вона тонка, майже непомітна на екрані смартфона. Обидва аксесуара не заважають роботі з пристроєм. Картинка залишається яскравою, насиченою за кольором, не знижується чуйність сенсора.

Протиударний чохол для Samsung Galaxy А50 може частково прикривати сенсор смартфона. В цьому випадку не потрібно присутність екранного протектора, так як чохол вже забезпечує частковий захист сенсора. У каталогах магазину armored.com.ua можна придбати пластикові, силіконові, металеві та TPU чохли, а також десятки інших практичних аксесуарів. Кожен новий елемент робить пристрій ще краще, а роботу з ним легше і цікавіше!

Вгору