Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 11 Pro (5.8")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин Арморед пропонує купити захисний чохол для iPhone 11 Pro відомих брендів. У каталозі представлені товари від Nillkin, iPaky, X-level, Epic. Є пропозиції від менш відомих, але успішних компаній.

Оригінальний захисний чохол для Айфона 11 Про

100-відсоткова сумісність чохла з мобільним девайсом дозволяє надійно захистити його від пошкоджень та забезпечити нормальне функціонування всіх кнопок, роз'ємів, датчиків. Компанія Apple самостійно випускає аксесуари для своїх пристроїв, але це не означає, що супутні товари інших марок не можна застосовувати. Інтернет-магазин Арморед реалізує для Айфона 11 Про ті захисні чохли, скла і плівки, які повністю відповідають конструкції і розмірам гаджета.

Популярні чохли для iPhone 11 Pro

Купити захисний бампер для смартфона Apple в нашому магазині не вийде, тому що цей форм-фактор втратив свою популярність і зник з прилавків. Тонка рамка захищала лише торці гаджета та не виконувала жодних додаткових функцій.

Сучасні кейси функціональні. У нашому магазині можна купити:

  • чохол підставку;
  • чохол акумулятор;
  • чохол портмоне.

Діловим людям ідеально підійде чохол-книжка для iPhone 11 Pro з кишенями під візитки та банківські картки. Молоді пропонуються силіконові чохли різних кольорів. Силікон може поєднуватися з полікарбонатом та розжареним склом. В результаті виходять оригінально оформлені аксесуари з посиленим захистом.

Защитные товары для экранов

Чтобы дисплей от удара не разбился, на него нужно наклеить защитное стекло. Тонкий прозрачный аксессуар не мешает работе сенсорного экрана, обеспечивая защиту от царапин, сколов, потертостей.

Модели с приват-фильтром стоят дороже обычных стекол. Они защищают отображаемую на дисплее информацию от посторонних глаз.

В интернет-магазине armored.com.ua продаются не только защитные аксессуары, но и наушники, внешние аккумуляторы, переходники, автодержатели – все то, что пригодится для комфортного использования 11-го айфона.

Вгору