Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M11

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Всі міркування про доцільність придбання чохла і захисного скла на Samsung Galaxy М11 закінчуються після перших ушкоджень гаджета. Щоб уберегти смартфон від наслідків ударів і сусідства з іншими предметами в сумці, важливо купити захисні аксесуари для корпусу і дисплея.

Який чохол купити: "книжку" або "накладку"

Захисний чохол книжка складається з основи і обкладинки. Кейс закриває всі частини пристрою. Щоб скористатися його функціоналом, потрібно відкрити аксесуар. Більшість «книжок» виготовляються зі шкіри, але є моделі з пластиковими обкладинками. Захисний шкіряний чохол для Галаксі М11 стане відмінним доповненням - стильний дизайн кейса підкреслить вишуканий вигляд смартфона.

Як матеріал для виробництва накладок найчастіше використовується Термополиуретан, що характеризується сверхпрочностью і еластичністю. Цей матеріал ефективно амортизує удари і перешкоджає ковзанню пристрою в руках користувача. Також у продажу можна знайти моделі з пластику, розжареного скла і металу. На відміну від «книжки» накладки прикривають тільки торці і тильну панель девайса. Тому їх потрібно використовувати разом з екранними протекторами.

Як вибрати захисний аксесуар для екрану

Запобігти пошкодженню дисплея допоможе захисна плівка для Samsung Galaxy М11 або загартоване скло. Перший аксесуар виготовляється з екологічного полімеру твердістю 3Н. Він оберігає від подряпин, забруднень, вологи. Однак від наслідків падінь і ударів плівка не вбереже.

Скляний протектор має твердість 9Н. Це дозволяє аксесуару витримати не тільки контакт з гострими предметами, а й падіння. Якщо після сильного удару скло розіб'ється, то його осколки не зашкодять екран. Якщо телефон постійно норовить вислизнути з рук, то краще купити захисне скло. Імовірність збереження цілісності дисплея, захищеного цим аксесуаром вища, ніж при використанні плівки для екрану.

Вгору