Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захист для Сяомі Редмі Нот 11 Про (Глобал)

Наявність чохла зменшує ймовірність появи подряпин, сколів, потертостей та тріщин на корпусі мобільного пристрою. Також він дозволяє перетворити зовнішній вигляд смартфона за бажанням та настроєм власника. Розглянемо, як для Xiaomi Редмі Ноу 11 Про чохол вибрати так, щоб він виконував і захисну та естетичну функції.

Надійний та практичний для Xiaomi Redmi Note 11 Pro Glo чохол книга

В основі «книжки» лежить силіконовий або пластиковий утримувач, в якому пристрій щільно фіксується. Зовнішня обкладинка виготовляється зі шкіри натуральної чи синтетичної. Внутрішня м'яка стелька ретельно та дбайливо очищає екран від плям та пилу при закритому кейсі.

На Xiaomi Redmi Note 11 Pro (Global) купити чохол книжку рекомендуємо тим, кому важливі надійний захист смартфона та комфорт його використання. Чохол-книжка трансформується у зручну підставку, яка незамінна для перегляду фільмів та відео. Більшість моделей такої конструкції доповнені кишеньками для банківських карток та купюр.

Чохли-книжки представлені у різних колірних рішеннях, переважно класичних: чорний, коричневий, бордовий. Для Xiaomi Redmi Note 11 Pro Glo чохол книжку купити варто тим, хто дотримується суворого ділового дрес-коду. Шкіра додасть статусності смартфону та його власнику.

Чохол-накладка для активних користувачів

Накладка є простою конструкцією, яка одягається на задню панель смартфона і фіксується на його торцях. Екран залишається відкритим. У разі часткового захисту пристрою важливо подумати про захист дисплея. Купівля захисного скла – оптимальний варіант.

Сучасні технології дозволяють робити накладки із комбінації матеріалів. За рахунок поєднання різних фактур та кольорів готовий виріб виглядає стильно. Але найголовніше – це дозволяє поєднати властивості матеріалів та отримати ефективний захист смартфона.

Накладки користується великим попитом через широкий асортимент моделей. Вони бувають:

  • прозорі;
  • яскраві;
  • гладкі;
  • рельєфні;
  • матові;
  • з різними зображеннями;
  • з посиленим захистом кутів та ін.

На Xiaomi Redmi Note 11 Pro (Global) купити чохол накладку потрібно тим, хто любить швидкий доступ до функцій гаджета та часто змінює захисні аксесуари.

В окрему групу можна віднести протиударні чохли, які є різновидом конструкції накладки. Вони призначені для людей, які ведуть активний спосіб життя, постійно перебувають у русі, і де є великий ризик випустити апарат.

Де придбати чохол Xiaomi Redmi Note 11 Pro в Україні

Для Xiaomi Redmi Note 11 Pro Glo купити дешево чохол можна в інтернет-магазині аксесуарів Armored. Ми пропонуємо вигідні ціни за рахунок прямої співпраці з виробниками аксесуарів. У каталозі представлені вироби від компаній Nillkin, iPaky, X-level, Dux Ducis, Epic.

Щоб придбаний аксесуар довго служив та радував вас, ми пропонуємо якісні, функціональні моделі з оригінальними дизайнами. Важливо підібрати модель, яка відповідатиме образу та умовам життя. Для цього звертайте увагу на додаткові функції у чохлах. Наприклад, чохол може бути з підставкою, утримувачем, шторкою для камери, кишенями, металевою пластиною для фіксації смартфона на магнітному автотримачі.

Щоб захисний чохол Xiaomi Redmi Note 11 Pro Glo купити у Києві чи іншому місті, оформіть покупку онлайн з доставкою. Ми оперативно обробляємо заявки та надсилаємо замовлення по всій Україні. Якщо виникають труднощі з вибором чи замовленням, телефонуйте нашим менеджерам.

Вгору