Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P30 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Яким повинен бути чохол

Важливий для захисту смартфона від пошкоджень - чохол. Він збереже всі мобільні компоненти від руйнувань, на зразок тріщин, сколів і вм'ятин, потертостей, подряпин.

Добре, якщо чохол для Huawei P30 Pro оригінальний по сумісності з його конструкцією. Тільки так доступ до всіх програм і додатків залишиться відкритим. Щоб відправляти смс, дивитися відео онлайн, робити знімки мобільного камерою, дзвонити і інше, не виймаючи пристрій назовні.

Багатьом користувачам подобається чохол-книжка для телефону Huawei. Його шкіряна обкладинка захищає сенсорний екран і задню панель пристрою. М'яка шкіра, незалежно від того, натуральна вона чи синтетична, амортизує вібрації в разі падіння апарату. Сила удару рівномірно розподілиться по всій поверхні аксесуара, через що він перестане бути небезпечним для смартфона.

Основа, в якій фіксується пристрій, зазвичай пластикова, силіконова або з ТПУ. Вона гладка зсередини, тому не деформує корпус смартфона. Аксесуар щільно фіксується на пристрої, але легко знімається при необхідності. Чохол знімається з нього, не залишаючи слідів.

Якщо «книжка» володіє технологією Smart Cover, відповідати на дзвінки можна буде, не відкриваючи обкладинки протектора. Якщо всередину цього аксесуара вшита металева пластина, фіксація в магнітному тримачі буде простою і швидкою.

Аксесуари, сумісні з протектором для смартфона

Кожний, пластиковий, TPU чохол на Хуавей Р30 Про, «бампер», «накладка» або «фліп» - будь-який з варіантів сумісний з додатковими аксесуарами на смартфон. Навушники, підставка, ЗУ всіх типів, перехідники - всі ці деталі можуть стати ключовими в роботі з мобільним пристроєм.

Якщо вибрана не «книжка» або фліп чохол, здатний захищати сенсорний екран пристрою, користувачеві краще вибрати скло або плівку. З його допомогою міцніше стане сенсорний екран апарату.

Загартоване скло і плівка не змінюють чуйності сенсорних датчиків, картинка і відео не стануть менш яскравим, інформація на дисплеї залишиться доступною для сприйняття і прочитання. Зробіть свій смартфон краще, підібравши на сайті armored.com.ua потрібні для роботи аксесуари!

Вгору