Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi Note 10 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Купити чохол Xiaomi Mi Note 10 Lite потрібно, щоб захистити дорогий гаджет від пошкоджень. Кейс забезпечує корпусу телефону захист від наслідків падінь, контакту з забрудненнями і вологою.

                                         Огляд чохлів для щоденного захисту гаджета
Чохол для Сяомі Мі Нот 10 Лайт може бути формату «книжка» або «накладка». Виріб першого форм-фактора має відкидну панель, що закриває дисплей гаджета. Подібний чохол дозволяє захистити екран від появи подряпин, коли ви носите смартфон в сумці з іншими предметами. 
Можна купити шкіряний чохол-книжку з силіконовим або пластиковим фіксатором для девайса або модель, повністю виготовлену з полікарбонату. Який би варіант ви не придбали, ваш гаджет буде надійно захищений.

Накладка не має передньої панелі, тому забезпечує захист тільки задній частині корпусу і його боковин. Такий чохол не перекриває доступ до сенсорної панелі, що і зробило його популярним сьогодні. Захисний чохол на смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite типу «накладка» може виготовлятися зі шкіри, силікону, пластика, Термополиуретан, полікарбонату.

                                                      Чим захистити екран
Для захисту дисплея можна використовувати плівку або скло. Перший варіант забезпечує захист від подряпин і потертостей, другий - від ударів. Також в стеклах передбачено:
- покриття антивідблиску, яке дозволяє комфортно користуватися смартфоном в сонячний день;
- олеофобним шар для легкого ковзання пальця по екрану і відштовхування відбитків.
Захисне скло для дисплея коштує дорожче плівки, зате забезпечує більш високий рівень безпеки. Обидва варіанти не викликають зниження чутливості тачскрін, зберігають передачу кольорів на колишньому рівні.

Деякі моделі стекол мають кольорову рамку, яка повторює дизайн передньої панелі смартфона. Її наявність дозволяє замаскувати присутність екранного протектора. Щоб по краях не залишалося ніяких зазорів, рекомендуємо купувати захисні скла зі ступенем 
заокруглення країв не нижче 3D.
Вгору