Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple AirPods

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Компанія Apple давно вважається законодавцем моди у світі гаджетів. Перші бездротові навушники Apple AirPods викликали справжній фурор - ніяких проводів, чохол-акумулятор, компактні розміри. Сьогодні випущений не один десяток реплік на ці вкладиші різними виробниками. Сама ж компанія продовжує удосконалювати свою розробку - в нашому магазині можна купити Airpods Pro, Airpods 2, Airpods Dragon.

Переваги навушників AirPods

Не тільки відсутність проводів можна віднести до переваг AirPods. І навіть кейс-акумулятор не є головною перевагою цих навушників. Аірподс - це зручний помічник. Не виймаючи телефон з кишені, можна дізнатися погоду, час, зробити дзвінок, включити музику. Це можливо завдяки активації Siri звичайної командою «Привіт, Сірі».

Ще одна особливість навушників - реакція на рухи. На вкладках немає ніяких кнопок, перемикати треки можна дотиками по їх пластиковому корпусу. Варто зазначити, що відтворення треку або фільму автоматично зупинитися, якщо один з навушників буде вилучено з вуха.

Навіщо купувати чохол для AirPods

Інтернет-магазин Armored продає різноманітні кейси для аірподс:

  • шкіряні;
  • силіконові;
  • пластикові.

Причин купити один з них є дві:

  1. Це спосіб виділитися з натовпу за рахунок оригінального дизайну аксесуара.
  2. Чохол повинен захищати чохол-акумулятор від ударів і подряпин.

Найбільшим попитом користується силіконовий футляр для Аірподс. Різноманіття кольорів і форм просто вражає. У каталозі ви знайдете захисні аксесуари у вигляді героїв мультфільмів, фруктів, емодзі і класичні однотонні варіанти. Силікон мінімізує число випадкових падінь футляра за рахунок анти-ковзної поверхні і ефективно амортизує удари.

Вибір чохла необхідно робити в залежності від того, які навушники ви використовуєте - бездротові Airpods 2 або може Airdots. При виникненні труднощів з вибором звертайтеся за допомогою до консультантів магазину.

Вгору