Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi Mix 3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Стандартне захисне скло Xiaomi Mi Mix 3, яким прикритий безрамковий дисплей, не здатна в повній мірі забезпечити захист від пошкоджень.

Після покупки смартфона Ксіомі Мі Мікс 3 - його необхідно обклеїти спеціальним протектором, який дозволить убезпечити екран від появи подряпин і тріщин. Крім цього, рекомендується надягати чохол який забезпечить надійний захист корпусу.

Основні критерії вибору захисних аксесуарів

У продажу існує два види протектора для екрану: захисне скло для Xiaomi і захисна плівка.

Скляний варіант є більш надійним, тому що має в 3 рази більше міцності в порівнянні з плівкою. Загартоване скло здатне захистити тендітний тачскрін навіть від значних ударів.

З чохлами справа йде складніше, їх існує чотири види. Купити чохол книжку або фліп чохол - означає приховати дизайн ультрамодного гаджета.

Шкіряний чохол не проглядається, тим самим додає солідності пристрою. Чохол книжка може трансформуватися в підставку і мати кишені-візитниці - багатофункціональність робить їх лідерами продажів.

Захисний чохол для Mi Mix 3 може бути виконаний у форматі накладки. Ці кейси прикривають торці і задню панель корпусу, залишаючи екран у вільному доступі. Можна придбати прозорі варіанти - вони не приховають дизайн смартфона. Можна стати володарем аксесуара з яскравим красивим принтом, щоб виділити свій гаджет на тлі аналогів.

Який би чохол ви не вибрали найважливіше при виборі - облік сумісності. Аксесуар повинен бути розроблений з урахуванням розмірів і конструктивних особливостей гаджета, тоді він буде міцно фіксуватися на пристрої і забезпечувати ефективний захист.

Інтернет-магазин Арморед пропонує широкий асортимент аксесуарів для Xiaomi Mi Mix 3 від відомих виробників за різними цінами. Робіть свій вибір і оформляйте замовлення прямо на сайті або за вказаними номерами телефонів. Приємних вам покупок!

Вгору