Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 14 Pro (6.1")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для iPhone 14 Pro

Щоб купити чохол для iPhone 14 Pro, не потрібно ходити магазинами. Замовити потрібний аксесуар можна онлайн або по телефону. Якщо відмовитися від використання кейсу, смартфон дуже швидко втратить свою привабливість і постраждає від випадкового падіння, від якого ніхто не застрахований. Чохли для Apple iPhone 14 Pro створюються з матеріалів, які забезпечують захист пристрою від подряпин, відколів, забруднень.

Варіативність дизайнів дозволить знайти підходящий під ваш стиль мобільний аксесуар, який не тільки захистить смартфон, а й полегшить його використання. Ознайомтеся з асортиментом магазину Armored, перш ніж зробити покупку.

Купити чохол для Айфон 14 Про

Почати вибір чохла варто з аналізу своїх вподобань. Якщо ви активний користувач смартфона, і вам необхідний швидкий доступ до інформації з тачскріна, тоді купуйте чохол-накладку. Тим, хто використовує телефон виключно для дзвінків та рідкісного спілкування в соцмережах, підійдуть чохли формату «книжка».

Незалежно від того, який чохол для iPhone 14 Pro буде куплений, можна забезпечити якісний захист смартфона. Накладки рекомендуємо доповнювати захисним склом для екрану, «книжки» досить поєднувати із захисними плівками. Такі тандеми дозволять отримати всебічний захист гаджета.

Пам'ятайте, що чохол – це не лише захисний аксесуар. Кейс може:

  • виступати прикрасою смартфона;
  • перетворюватися на підставку;
  • замінювати гаманець;
  • використовуватися як фіксатор на автотримачі.

Як підібрати чохол для iPhone 14 Pro

Коли ви вже визначилися з форм-фактором і знаєте, що хочете купити - накладку або «книжку»,  настав час звернути увагу на дизайн і функції аксесуара. Захисні кейси переважно виготовляються з:

  • силікону/термополіуретану;
  • пластику/полікарбонату;
  • шкіри натуральної/штучної.

Купити TPU чохол для iPhone 14 Pro рекомендовано тим, хто бажає отримати якісний захист пристрою від ударів. Термополіуретан ефективно пом'якшує падіння та знижує ковзання апарату в руках користувача. Пластикові кейси забезпечують гарний захист від дій гострими предметами. Але якщо ви хочете отримати супер захист для свого iPhone, тоді купіть TPU+PC кейс. Поєднання твердого та гнучкого матеріалів охоплює весь спектр захисних властивостей.

Важливу роль виборі кейса грає його зовнішній вигляд. Ділові люди вважають за краще купувати шкіряні захисні аксесуари, які підкреслюють їхній статус. Шкіра, як і силікон, ефективно амортизує удари та перешкоджає ковзанням пристрою. Молодь віддає перевагу накладкам із принтами. Практичні користувачі шукають багатофункціональні кейси. Якщо ви любите дивитися відео на екрані смартфона, купіть аксесуар із функцією підставки. Водіям варто придивитися до чохлів із фіксатором для автотримача. Любителям активного відпочинку потрібні протиударні кейси.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Купити чохол для Айфон 14 Pro можна в інтернет-магазині Арморед за вигідними для вас умовами. Ми пропонуємо доступні ціни, постійні акції, зручні умови доставки та оплати. Замовити захисний кейс, як і інші мобільні аксесуари, можна з доставкою по Києву та Одесі, а також до інших міст України. Якщо є труднощі з вибором товару або виникли інші питання, замовте зворотний дзвінок на нашому сайті та менеджер передзвонить вам. Зауважте, що в інтернет-магазині Armored на чек від 500 гривень можна отримати безкоштовну доставку. Замовляйте всі необхідні товари для безпечного та комфортного смартфону використання зараз!

Вгору