Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy S23 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як вибрати хороший чохол для Galaxy S23+

Експлуатація смартфона тісно пов'язана із ризиком його пошкодження. Поверхня корпусу легко дряпається, а під час падіння можливі серйозні ушкодження. Купивши на Samsung Galaxy S23+ чохол, ви збережете гаджет цілим та працездатним. Це не тільки засіб захисту, а й стильний аксесуар, здатний доповнити образ господаря, продемонструвати його смак. Сьогодні ринок пропонує широкий асортимент кейсів. Щоб зробити правильний вибір, зверніть увагу на наші рекомендації.

Що таке форм-фактор та їх особливості

Залежно від форм-фактора чохли поділяють на накладки та «книжки». Обидві конструкції виконуються в точній відповідності до габаритів пристрою, щоб гаджет надійно тримався і не випадав навіть при ударі або падінні.

Накладки фіксуються на торцях смартфона та прикривають його задню панель. Серед основних переваг конструкції:

  • Зручність у використанні. Аксесуар залишає відкритим доступ до екрану, що дозволяє швидко приймати дзвінки та користуватися іншими функціями девайсу.
  • Багатий вибір варіантів дизайну та забарвлення. Серед накладок є моделі на всі смаки: із прозорою поверхнею, написами, оригінальними малюнками, блискітками тощо.
  • Незначне збільшення ваги та габаритів телефону, що позитивно впливає на ергономіку гаджета. Виняток становлять протиударні кейси, що мають посилену конструкцію для забезпечення максимального захисту пристрою.

Деякі накладки мають корисні функціональні доповнення, на кшталт пластини для кріплення телефону до магнітного автотримача або кільця-тримача для міцного утримання смартфона. Головний мінус накладок – неможливість захистити екран. Через це потрібно купувати захисне скло.

Чохол-книжка – це накладка з обкладинкою, яка прикриває усі частини пристрою. Щоб скористатися функціями гаджета, потрібно відкрити кейс як книгу. Особливість конструкції в тому, що вона може трансформуватися у зручну підставку. На обкладинці деяких «книжок» є кишені для зберігання грошей та банківських карток.

Тип захисту та матеріал виконання

Перед тим, як для Samsung S23+ купити чохол, потрібно вирішити, який тип захисту потрібен. Якщо ви акуратно поводитеся з девайсом і не активно використовуєте смартфон, купуйте «книжку». Для тих, у кого часто падає пристрій і кому важливо мати швидкий доступ до функцій смартфона, підійде протиударний кейс.

Захисні властивості аксесуара безпосередньо залежать від матеріалу, з якого він виготовлений. Більшість накладок робиться із силікону, ТПУ чи полікарбонату. Силіконові вироби славляться здатністю ефективно гасити енергію ударів. Термополіуретанові моделі можуть переносити температурні перепади. Кейси з полікарбонату міцні та стійкі до забруднень. Екошкіра та натуральна шкіра часто використовуються при створенні чохлів-книжок. Це довговічні, зносостійкі матеріали, які можуть захистити телефон від будь-яких пошкоджень.

Де замовити для Samsung S23+ чохол у Києві

На сторінках інтернет-магазину Armored зібрано великий асортимент аксесуарів для смартфонів. Для Samsung S23+ ціна чохла у нас демократична. Ми співпрацюємо з відомими виробниками та часто пропонуємо знижки на популярні групи товарів. Сплатити покупку можна як банківською карткою при оформленні замовлення, так і готівкою при отриманні продукції. У нас можна для Samsung S23+ купити чохол у Харкові, Києві, Миколаєві та інших населених пунктах України, адже наш магазин забезпечує доставку у всі регіони країни.

Вгору