Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M30

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Керівництво з вибору чохла на смартфон

Чохол для Samsung Galaxy M30 захистить ваш смартфон від освіти відколів, небажаних подряпин і потертостей на корпусі. Коли аксесуар враховує розміри екрану, корпусу пристрою, він швидко і легко на нього надівається, надійно фіксується. Гладкий зсередини протектор не залишає слідів присутності на пристрої після видалення. Він не зашкодить смартфону і його компонентів, продовжить термін його служби.

Чохли на смартфон бувають різними за форматом. Найнадійніший з чохлів на Самсунг - захисний чохол-книжка. Він збереже в цілості всі деталі пристрою, його корпус і екран. Шкіряна обкладинка в поєднанні з основою із пластику, ТПУ робить такий протектор максимально надійним.

Протектор-бампер легкий і майже не змінює ваги, параметрів пристрою. Він проводиться з металу, алюмінію. Схожа на нього «накладка» трохи краще оберігає пристрій. Вона піклується не тільки про торцях, а й про тильній панелі мобільного корпусу.

Трохи про безпеку сенсорного екрану

Найкрихкіший елемент смартфона - сенсор. Про нього подбає полімерна плівка або захисне скло для екрану. Скло набагато міцніше плівки жорсткіше, міцніше. Воно витримує навіть падіння і сильні удари. Так як скло загартоване на високій температурі, воно не розколюється на гострі частини. Формується сітка тріщин, яка знімається з апарату цілим пластом.

Будь-чохол для Галаксі М30 поєднується з плівкою і склом. Обидва аксесуара легко фіксуються на чистий, сухий екран пристрою. Після видалення будь-якого протектора в ньому не залишиться розлучень і липких плям. Плівка і скло не знижують чуйності сенсорних датчиків, не змінюється якість відображення картинки, відео. Кольори залишаються насиченими, яскравими. Придбати скло, плівку, оригінальний чохол Nillkin на смартфон і аксесуари інших типів і фірм можна в каталогах магазину armored.com.ua. Вдалих покупок!

Вгору