Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A70

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

В інтернет-магазині Armored представлений великий вибір стекол, плівок і захисних чохлів для Samsung Galaxy A70. Ви можете купити аксесуари від відомих брендів і перспективних виробників.

Огляд існуючих форм-факторів


На ринку супутніх товарів для мобільних телефонів представлено 3 основних типи захисних кейсів.

Чохол-бампер на Samsung A70 купується для захисту торців смартфона від відколів і тріщин. Передня і задня панель залишаються неприкритими, тому цей аксесуар не затребуваний серед користувачів.

Накладка - затребуваний вид чохла. Чохол-накладка прикриває не тільки торці, а й задню панель смартфона, залишаючи екран у вільному доступі. Виготовляється накладка з Термополиуретан, пластика, шкіри, загартованого скла та інших матеріалів. Найпопулярнішим є силіконовий чохол. Він недорого коштує, ефективно

амортизує удари і не збільшує габарити смартфона. Може бути прозорим або з барвистим принтом.

Чохол-книжка для телефону Самсунг теж користується попитом. Користувачі цінують цей формат кейса за його закриту конструкцію, яка забезпечує всебічний захист смартфону, і додаткові функції. Чохли-книжки трансформуються в підставки, мають кишені-візитниці, режим Sleep Mode.

Вибираємо захисне скло для Самсунг A70


Для захисту екрану виробники мобільних аксесуарів випустили два види протекторів:

Захисне скло;
Захисну плівку.
Перший варіант практичніший. Скло захищає дисплей від ударів, а не тільки від дрібних механічних пошкоджень (подряпин, потертостей). Якщо загартоване скло трісне, то сенсорна панель вціліє. Плівки, як правило, коштують дешевше, але вони розраховані тільки на захист від подряпин і несильних ударів.

Купити чохол на Samsung Galaxy A70 і будь-який з захисних аксесуарів можна в інтернет-магазині armored.com.ua з доставкою по містах України.

Вгору