Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A41

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисний чохол - важливий аксесуар для забезпечення безпеки смартфона. Він захистить від появи подряпин, відколів і потертостей на глянцевих панелях пристрою. Максимально ефективного захисту можна домогтися при використанні чохла і екранного протектора. Якщо ви не знаєте, як вибирати ці аксесуари, ми дамо вам кілька порад.

Критерії вибору чохла на кожен день


Кейси діляться на 2 основні групи: «книжки» і накладки. Перші прикривають екран, другі залишають його у вільному доступі для користувача.

Чохли-книжки переважно виготовляються зі шкіри. Але є моделі, які виконані виключно з ударостійкого пластику, наприклад, Clear View Standing Cover. Захисний шкіряний чохол для Галаксі А41 є хорошим вибором, так як шкіра ефективно амортизує удари і мінімізує ковзання смартфона в руках. В асортименті є моделі, які трансформуються в підставку, мають кишені для зберігання візиток і пластикових карт.

Серед накладок можна зустріти моделі з силікону, Термополиуретан, шкіри, розжареного скла, металу, пластику, полікарбонату. Різноманітність дизайнів і фактур дозволяє вибрати варіант підходить під будь-який стиль. Якщо не хочете приховувати зовнішній вигляд смартфона, тоді купите прозору накладку з силікону. Вона запобіжить поява потертостей на корпусі і захистить гаджет від наслідків падінь.

Чим захистити екран


Екранний протектор вибрати набагато простіше, ніж чохол. Різноманітність дизайнів в цій категорії товарів невелика. Можна купити захисну плівку для Samsung Galaxy А41. Вона покликана захищати дисплей від дрібних механічних пошкоджень, має повністю прозору поверхню і шар «анти-відбитки». Але рекомендовано купувати захисне скло на Samsung Galaxy А41. Цей аксесуар здатний витримати не тільки атаки гострими предметами, а й удари. Скло може бути повністю прозорим або з кольоровою рамкою.

В інтернет-магазині armored.com.ua продаються чохли різних форм-факторів, скла і плівки для екрану. Крім того, в каталозі є всі необхідні аксесуари для смартфона: навушники, Автодержатель, повербанкі тощо.

Вгору