Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 15 Plus (6.7″)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохли на телефон Айфон 15 Плюс

Бажання власника Айфона захистити девайс від впливу зовнішніх факторів цілком зрозуміле. Дорогий гаджет збереже свій привабливий вигляд, якщо вдягнути на нього кейс. Важливо купити захисний чохол iPhone 15 Plus високої якості, щоб запобігти деформації девайсу і надати йому оригінального вигляду.

Які можна чохли iPhone 15 Plus купити в Києві

Захисні аксесуари доступні покупцям у різних типах. Наприклад, є чохли Apple iPhone 15 Plus форм-фактора "накладка". Вони встановлюються на задню панель гаджета, захищають її, а також боки та торці. Ключові переваги кліп-кейсів полягають у наступному:

  • просте встановлення на гаджет;
  • оптимальний захист;
  • широкий вибір дизайнів;
  • невисока вартість.

Ще є чохли-книжки. Такі аксесуари закривають усі частини девайсу, у тому числі сенсорний екран. Так як дисплей закритий, для повноцінного використання гаджета потрібно щоразу розкривати обкладинку. Головні переваги «книжок» полягають у наступному:

  • забезпечення гарного рівня захисту;
  • стильний зовнішній вигляд;
  • трансформація у підставку.

Накладка та «книжка» – два основні типи захисних виробів. Однак є й особливі різновиди аксесуарів. Наприклад, можна купити чохол Айфон 15 Плюс з антиударними якостями. Подібні властивості мають TPU+PC накладки. Термополіуретан – міцний, еластичний матеріал, який амортизує удари. Полікарбонат посилює конструкцію та надійно захищає від гострих предметів за рахунок своєї твердої текстури.

Скільки коштує чохол Айфон 15 Plus

Чохол Айфон 15 Plus ціна визначається з урахуванням матеріалу виготовлення. Найдорожче коштують шкіряні моделі. Пластикові та силіконові вироби мають невисоку вартість, якщо не йдеться про протиударний кейс зі складною конструкцією.

Ще на чохол iPhone 15 Plus ціна залежить від дизайну. Чим складніше нанесений на виріб принт, тим вища вартість аксесуара. Підвищення ціни пояснюється додатковими витратами виробника застосування технології друку.

Як на iPhone 15 Plus чохол купити

Вибираючи для замовлення чохол на 15 Айфон Плюс, беріть до уваги матеріал аксесуара. Тут все залежить від того, яку мету ви ставите понад усе:

  • економія коштів – пластик, силікон;
  • надання девайсу бізнес-стилю – шкіра;
  • мінімізація ризику пошкодження пристрою під час падіння – термополіуретан.

До важливих критеріїв вибору відносять зовнішній вигляд аксесуара. Любителям класики підійдуть чорні та білі вироби. Тим, хто хоче виявити індивідуальність, підійдуть аксесуари яскравих кольорів. Також є моделі із принтами. Вибирати малюнок необхідно при врахуванні власних переваг.

Ще під час вибору захисного виробу необхідно брати до уваги додаткові функції аксесуара. Для мінімізації ризику того, що гаджет вислизне з рук, варто придбати модель із кільцем-фіксатором. Якщо ви часто дивитеся відео, використовуючи iPhone, зверніть увагу на захисні аксесуари, здатні виконувати функцію підставки.

Для «книжок» часто характерні внутрішні кишені. У таких відсіках можна розміщувати банківські картки, паперові купюри, пластикові документи. Це зручно, тому що позбавляє необхідності носіння гаманця.

Чохол на iPhone 15 Plus у Києві та інших містах України

Тим, хто хоче купити чохол Apple iPhone 15 Plus вигідно, варто оформити замовлення в інтернет-магазині Armored. В асортименті сайту представлено багато різних аксесуарів, що мають високу якість та довгий термін служби. Ми виконуємо доставку чохлів для Айфон 15 Плюс Україною за допомогою кур'єрської служби Нова Пошта.

Вгору