Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A52 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Все про чохлах для захисту Samsung Galaxy A52 5G


Першим аксесуаром, який купують власники смартфонів, є чохол. І це правильне рішення, адже при активній експлуатації корпус девайса отримує подряпини, потертості і навіть тріщини, якщо впаде. Ми допоможемо вам вибрати чохол для Galaxy A52 5G, який буде ефективно захищати гаджет і не тільки.

Функції сучасних чохлів


Чохли на телефон забезпечують наступні функції:

- Захист. Це базове завдання. Використання смартфона без чохла піддає гаджет всіляких пошкоджень і забруднень. І навіть дбайлива експлуатація пристрою не захистить його.
- Зручність використання телефону. Кейс повинен покращувати функціональність смартфона, підвищувати комфорт його експлуатації. Чохли з анти-ковзаючою поверхнею мінімізує число випадкових падінь девайса внаслідок вислизання з руки.
- Виконання естетичної складової. Кейс повинен бути гармонійним доповненням образу власника. А якщо на девайсі вже були невеликі пошкодження, то допоможе приховати їх.
Крім основних, описаних вище, кейс може виконувати і додаткові функції. Деякі моделі здатні трансформуватися в підставку для комфортного перегляду відеороликів. Є аксесуари з кишенями для зберігання банківських карт і візиток.

З чого робляться чохли


В якості базових матеріалів при виробництві захисних аксесуарів використовується:

- Силікон і Термополиуретан. Виконані з цих матеріалів кейси оберігають гаджет від дрібних пошкоджень, забруднень і ударів. Захисний кейс приймає на себе всі атаки, оберігаючи телефон від серйозних поломок.
- Полікарбонат. Чохли з цього матеріалу оберігають корпус смартфона від наслідків ударів і механічних пошкоджень.
- Натуральна і штучна шкіра. Шкіряні моделі мають солідний вигляд. Вони підійдуть тим, хто віддає перевагу класичному стилю. Шкіра довговічна, міцна, стійка до ковзань і амортизує удари.
Часто чохли декоруються елементами, виконаними з:

- загартованого скла;
- Металу;
- замша;
- Тканини;
- Дерева.


Огляд популярних видів чохлів

 

Розрізняють такі види чохлів для телефону: накладки і чохли-книжки.

Накладка - найбільш поширений тип кейса. Це обумовлено її доступною ціною, широким вибором варіантів дизайну. Накладка оберігає від руйнувань бічні грані і задню частину телефону, залишаючи екран у вільному доступі для користувача. Найбільш популярний чохол для Galaxy A52 5G формату «накладка» - серії Deen ColorRing. Завдяки наявності кільця-тримача аксесуар може трансформуватися в підставку, а металева пластина на його тильній панелі дозволяє швидко фіксувати гаджет на магнітному тримачі.

Чохол-книжка має міцний пластиковий або ТПУ-каркас, усередині якого кріпиться телефон, і шкіряну обкладинку. Такий аксесуар здатний захистити смартфон з усіх боків. Він може використовуватися в якості підставки, що зробить читання книг і перегляд відео комфортним. Деякі моделі мають кишені для візиток і можуть використовуватися в якості міні-гаманця. Яскравий приклад - «книжки» Dux Ducis.

Наш сайт чохлів пропонує великий асортимент захисних аксесуарів для смартфонів. У нас можна недорого купити і інші супутні товари: навушники, портативні зарядні пристрої, захисні скла і плівки. Замовити будь-який товар можна на сайті інтернет магазину Armored або по телефону.

Вгору