Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy M32

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Samsung Galaxy M32

Найпопулярнішим мобільним аксесуаром є чохол. У вас може не бути навушників, монопода чи автомобільного зарядного пристрою, але кейс має бути обов'язково. Чохол для Галаксі М32 – це найкращий засіб захисту апарата від механічних пошкоджень, з ризиком отримання яких він стикається під час експлуатації. Убраному в захисний аксесуар гаджету не страшні жодні подряпини, сколи, потертості та удари.

Крім захисту чохол здатний:

  • Прикрасити девайс. Виробники пропонують моделі з візерунками, принтами та прикрасами. Тому кожен покупець зможе знайти варіант, який відобразить його індивідуальність.
  • Виконувати функції підставки або гаманця, якщо це передбачено конструкцією моделі.

Купити чохол для Galaxy M32

Найпопулярніший різновид кейсів - це накладка. Вона гарантує захист боковин та задньої панелі пристрою. Більшість таких моделей характеризується невеликими габаритами та легкістю, завдяки чому ергономіка смартфона не порушується. Хоча є і об'ємні аксесуари, які розраховані на забезпечення посиленого захисту гаджета. Йдеться про протиударні накладки, здатні витримувати сильні удари та падіння з висоти. Це найоптимальніший вибір для всіх, хто веде активний спосіб життя.

У плані дизайну накладки можуть бути як лаконічними, так і дуже екстравагантними. Деякі моделі мають функціональні доповнення, наприклад:

  • Кільце-тримач. Воно дозволяє утримувати телефон у руці та трансформувати чохол у підставку.
  • Шторка для захисту камери. Це доповнення дозволяє класти телефон в кишеню або сумку, не боячись, що предмети, які зберігаються там, пошкодять об'єктив.
  • Пластину для фіксації девайсу на магнітному автотримачі. Одягнувши такий чохол на Galaxy M32, водій зможе вести телефонну розмову, не відволікаючись від керування авто, а також використовувати апарат як магнітолу або навігатор.

Чохол-книжка на Samsung Galaxy M32 одягається тими користувачами, які хочуть повністю сховати телефон. Конструкція має дві обкладинки та фіксатор для девайсу. Щоб отримати доступ до екрана, кейс як книгу потрібно відкрити. Такий аксесуар виглядає статусно, тому його воліють купувати бізнесмени. Багато «книжок» здатні трансформуватися в підставку. Всередині деяких моделей є відділення для банківських карток та грошей.

Як підібрати чохол для Samsung Galaxy M32

Перед тим, як купити чохол для галаксу М32, потрібно визначитися з тим, який тип захисту потрібен вашому апарату. Якщо ви часто берете гаджет із собою, то вам потрібен кейс, здатний забезпечити максимальний захист. Підійде "книжка" або протиударна накладка. Якщо ви акуратно поводитеся з пристроєм і не завжди носите його з собою, то достатньо взяти ультратонку накладку.

Визначившись із типом захисту, подумайте про матеріал. Чохли для Samsung Galaxy M32 виготовляються з:

  • Екошкіри – міцний матеріал із тактильно приємною фактурою. Виконані з нього вироби стійкі до зношування, коштують недорого і здатні прослужити багато років.
  • Натуральна шкіра – оптимальне рішення для тих, хто потребує представницького аксесуара. За захисними властивостями цей матеріал не відрізняється від попереднього, проте коштує дорожче.
  • Термополіуретан та силікон – еластичні матеріали, здатні гасити удари. Вони мають антиковзаючу поверхню, стійку до впливу низьких температур.
  • Пластик – твердий матеріал, що використовується для створення карбонових накладок, що характеризуються стійкістю до подряпин, потертостей та інших ушкоджень.

При виборі кольору та дизайну моделі варто орієнтуватися на власні інтереси та сучасні тренди. Багатьом дівчатам подобаються кейси з об'ємними формами – кролика, котика, єдинорога. Чоловіки обирають брутальні чохли.

Де придбати чохол для Galaxy M32?

Інтернет-магазин Armored пропонує широкий вибір аксесуарів від відомих брендів за демократичними цінами. Наші консультанти допоможуть визначитися з моделлю та докладно пояснять усі переваги того чи іншого кейсу. Купити чохол Samsung Galaxy M32 можна як онлайн, так і в телефонному режимі. Доставка аксесуарів проводиться в короткий термін у всі міста України: в Одесу, Вінницю, Ужгород, Суми, Полтаву та ін. Оплату можна здійснити відразу при оформленні замовлення з банківської картки або готівкою при отриманні товару.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Є кілька причин купити чохол на Galaxy M32 у нас:

  • Зручна система пошуку та здійснення покупки.
  • Багатий асортимент аксесуарів від виробників зі світовим ім'ям.
  • Розумні ціни для різних категорій покупців.
  • Оперативна доставка по Україні.
  • Декілька способів оплати.
  • Кваліфікована допомога із вибором.
  • Бонуси та знижки для постійних клієнтів.

Порадуйте себе стильним аксесуаром, а власний смартфон – надійним засобом захисту від зовнішніх загроз!

Вгору