Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi Note 10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чому важливо купити чохол для Xiaomi Redmi Note 10

Використання смартфона без чохла - не найкраще рішення. Телефон може впасти і розбитися, подряпатися і забруднитися. Захистити його від зовнішніх загроз допоможе кейс, купити який можна в нашому інтернет-магазині. У нас можна замовити аксесуари за прийнятною ціною.

Огляд всіх функцій чохла

Захисний кейс потрібен не тільки, щоб запобігти появі відколів і тріщин на корпусі. Аксесуар прикрашає гаджет, робить його вигляд привабливим. Різноманітність форм і забарвлень дозволяє зробити телефон воістину унікальним. Ще чохол покликаний зробити експлуатацію пристрою зручною. Аксесуар не дає девайсу вислизнути з долоні, дозволяє комфортно користуватися апаратом влітку і взимку.

Які матеріали використовуються для створення чохлів

Чохли на телефон робляться з різноманітних матеріалів, кожен з яких має власні захисні характеристики. Популярністю користуються силіконові і термополіуретанові вироби, які славляться здатністю 100-відсотково акумулювати виникаючу при падіннях вібрацію. Вони еластичні, стійкі до ковзання.

Полікарбонатний чохол для Xiaomi Redmi Note 10 відрізняється більшою жорсткістю і стійкістю до дії ультрафіолету в порівнянні з силіконовим. Полікарбонат витримує удари і падіння, є стійким до відбитків.

Аксесуар з натуральної та синтетичної шкіри виглядає витончено і дорого. Захисні властивості їх ідентичні, тільки вартість моделей з натурального матеріалу на порядок вище аналогів зі шкірозамінника. З шкіри в основному робляться класичні моделі з однотонним забарвленням, але в асортименті є і варіанти з візерунками.

Види чохлів для телефону

Сьогодні популярні два види захисних кейсів:

  1. Накладки;
  2. Чохли-книжки.

Накладка здатна частково захистити смартфон від механічних пошкоджень. Вона прикриває торці і задню панель гаджета. Накладки виготовлені з одного матеріалу коштують недорого. Якщо в чохлі використовується 2-3 матеріали, то його ціна вище. Ще на вартість впливає наявність додаткових функцій. Деякі моделі трансформуються в підставку для смартфона, мають пластину для фіксації девайса на магнітному тримачі.

Чохол-книжка підійде тим, хто носить телефон в сумці разом з ключами та іншими предметами. Закритий тип конструкції, що складається з двох панелей, здатний зберегти в цілісності всі елементи апарату. Робляться «книжки» головним чином зі шкірозамінника або натуральної шкіри. Тому вони можуть надати пристрою більш дорогий вигляд. Багато з таких чохлів мають кишеню для банківських і візитних карток. Деякі моделі здатні перетворюватися в підставку, яка дозволяє спілкуватися в чаті, дивитися відео і читати електронні книги, які не тримаючи апарат в долоні.

Наш сайт чохлів пропонує багатий асортимент товарів, який задовольнить смакові переваги різних клієнтів. Ми реалізуємо аксесуари торгових марок Nillkin, iPaky, Epic, X-level. Оформити замовлення можна онлайн з доставкою в будь-яке місто України.

Вгору