Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P30

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол на смартфон і його різновиди

Щоб зберегти смартфон від пошкоджень, збільшити термін його служби, запобігти ризику появи подряпин, потертостей і сколів, тріщин і інших дефектів, знадобиться чохол.

Коли чохол для Huawei P30 зроблений в точній відповідності з особливою конструкцією апарату, гарантований простий доступ до будь-якої з функцій. Не потрібно діставати смартфон з протектора, щоб зателефонувати, послухати улюблену музику, прочитати кілька сторінок улюбленої книги та інше. Всі програми в відкритому для роботи доступі, так як протектор оснащений отворами під роз'єми і кнопки пристрою.

Найнадійніший в плані наданої захисту - чохол книжка. Він збереже від деформації корпус, екран пристрою. В основі з силікону, пластика і ТПУ фіксується пристрій. Обкладинка зі шкіри захищає лицьову панель пристрою. На «книжку» схожий «фліп», тільки його обкладинка відкривається вниз, а не вбік.

Найбільш легкий чохол на Хуавей П30 - металевий «бампер», тонка рамка на торцях корпусу. Аксесуар-накладка крім боковин захищає задню панель апарату. Обидва варіанти майже не змінюють габаритів, ваги пристрою.

Реалізація захисту сенсорного екрану

 

Огляд лінійки HUAWEI P30

Протектор з еластичного, м'якого матеріалу - термополіуретановий, силіконовий чохол, амортизують удар при падінні. Так зменшується його сила, шкідливі вібрації рівномірно розсіюються по всій поверхні захисного аксесуара. Якщо користувач вибрав компактний чохол для свого пристрою, про безпеку екрану доведеться подбати окремо.

Загартоване скло або плівка з полімеру - прекрасний варіант захисту екранного сенсора. Скло особливо міцне, не боїться навіть сильних ударів. При його деформації, що зробити вкрай складно, з'являться не гострі відколи, а сітка тріщин, яка знімається з пристрою цілим пластом, не зашкодивши йому.

Плівка трохи тонше, але обидва варіанти не заважають роботі з апаратом. Чи збережеться початкова чуйність сенсорних датчиків. Яскравість і барвистість кольору також будуть такими, як до поклейки протектора на екран. Скло і плівка безслідно видаляються з пристрою при необхідності, не залишаючи на ньому липких розлучень.

У магазині Armored можна замовити пластиковий, шкіряний чохол і цілий набір важливих для роботи з пристроєм аксесуарів. Вдалого вибору!

Вгору