Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A80

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Вибираючи чохол для Samsung Galaxy A80, варто пам'ятати, що цей аксесуар повинен повною мірою відповідати конструкції апарату. Якщо в ньому передбачені вирізи під всі кнопки і роз'єми, то вам не доведеться кожного разу позбавляти гаджет захисту, щоб зробити дзвінок, написати смс, подивитися прогноз погоди.

Огляд асортименту чохлів для телефонів Самсунг


Чохол на Самсунг A80 можна придбати в інтернет-магазині armored.com.ua. У нас представлений широкий вибір моделей, серед яких ви знайдете відповідний для себе варіант.

Найбільшим попитом користується силіконовий чохол форм-фактора «накладка». Він має недорогу вартість в порівнянні з іншими форматами кейсів. Силікон є зносостійким матеріалом, який ефективно амортизує удари. Накладка прикриває задню панель і бічні грані пристрою, тому застосовується з захисним склом для екрану.

Шкіряний чохол-книжка - ще один популярний тип захисного аксесуара. Такий кейс здатний убезпечити не тільки корпус, але і екран смартфона від механічних пошкоджень. Перевага конструкції «книжка» в можливості трансформуватися в підставку, яка дозволяє з комфортом дивитися фільми і спілкуватися по відеозв'язку.

Захисні аксесуари для екрану


Крім чохлів для Самсунг A80, інтернет-магазин armored.com.ua реалізує захисні скла і плівки для сенсорних екранів. Максимальну ступінь захисту гарантує захисне скло 3D, яке покриває всю площу тачскрін і не залишає зазорів по краях. Тонкий і абсолютно прозорий аксесуар не буде помітний на смартфоні. Він не впливає на ступінь чуйності сенсора і передачу кольору дисплея.

Придбати необхідні аксесуари для безпечної експлуатації смартфона можна з доставкою в будь-яке місто України. Оформляйте замовлення онлайн в будь-який час доби або по телефону в робочий час. Приємних вам покупок!

  • Захисне скло Nillkin (CP+PRO) для Samsung Galaxy A80 / A90, Чорний
    Безкоштовна доставка

    При замовленні понад 500 грн доставка безкоштовна.

    −15%
Вгору