Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A10s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисний чохол для смартфона Galaxy A10s захищає від появи подряпин, потертостей і забруднень. З ним термін використання гаджета значно збільшиться. Інтернет-магазин armored.com.ua пропонує купити чохол для Samsung Galaxy A10s різних форм-факторів.

Асортимент пропозицій для власників Galaxy A10s


Каталог Арморед наповнений кейсами формату «книжка» і «накладка». Вони забезпечують різний рівень захисту.

Чохол-книжка прикриває телефон з усіх боків, його передня панель може фіксуватися магнітною застібкою або безмагнитная способом. Перший варіант краще, так як запобігає мимовільне відкриття кейса в кишені, сумці або при падінні смартфона.

Накладка покликана захищати торці і задню панель смартфона, тому застосовується з захисним склом для дисплея.

Вибираємо чохол для Самсунга A10s за матеріалом


Чохли-книжки переважно виготовляються зі шкіри. Може бути використаний натуральний або синтетичний матеріал. У каталозі інтернет-магазину Арморед є «книжка» з полікарбонату. Це нове рішення, яке сподобалося користувачам Галактики. Clear View Standing Cover має дзеркальну обкладинку і функцію підставки.

У нас можна купити шкіряний чохол формату «накладка». Він виглядає не менш ефектно, ніж шкіряна «книжка». Фактурна поверхня перешкоджає ковзанню апарату в руках користувача і на гладких поверхнях. Великим попитом користуються силіконові і ТПУ-чохли. Різноманітність забарвлень і принтів дозволяє знайти свій аксесуар, який підкреслить стиль і настрій.

У протиударних чохлах ТПУ поєднується з полікарбонатом (ударостійким пластиком). TPU + PC кейс - це гарантія захисту від тріщин і сколів.

Тренд сезону - поєднання ТПУ і розжареного скла. Глянцевий скляна поверхня прикрашає аксесуар, ефектно переливаючись на сонці.

Замовити будь-який товар на armored.com.ua можна в пару кліків або вчиненням одного дзвінка. Робіть свій вибір, ми чекаємо ваших заявок!

Вгору