Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A11

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Плівка для екрану або захисне скло - одні з найперших аксесуарів, які з'являються на смартфоні. Глянцевий панель дисплея швидко обзаводиться подряпинами і потертостями, тому її потрібно захищати. Крім того, завдяки наявності протектора, палець краще ковзає по тачскріну, а екран не так сприйнятливий до відбитків.

У чому різниця між плівкою і захисним склом


Захисна плівка для Samsung Galaxy А11 виготовляється з полімеру, твердістю 3Н. Такий матеріал захищає дисплей від потертостей і дрібних пошкоджень. Захисне скло має твердість в 9H. Воно захищає дисплей від ударів.

Захисне скло на Samsung Galaxy А11 випускається з кольоровою рамкою і без неї, з різним ступенем заокруглення країв. Наявність рамки дозволяє аксесуару бути максимально непомітним на смартфоні. Якщо скло закруглено зі ступенем 3D і вище, тоді не буде ніяких зазорів з боків, аксесуар повністю накриє передню панель гаджета.

Важливість придбання чохла


Захисний чохол для смартфона Галаксі А11 потрібен для того, щоб запобігти появі тріщин, сколів і потертостей на корпусі. В асортименті інтернет-магазину armored.com.ua представлені кейси формату «книжка» і «накладка». Купити чохол книжку рекомендуємо всім, хто носить телефон в сумці з іншими предметами. Її обкладинка запобіжить появі подряпин на гаджет. Накладки підійдуть тим користувачам, яким важливий швидкий доступ до екрану смартфона.

Вибираючи кейс для щоденного використання, зверніть увагу на його додаткові функції. Трансформація в підставку дозволить з комфортом дивитися фільми. Кишеньки допоможуть мати банківську карту завжди під рукою. Фіксатор для автотримача знадобиться водіям, які використовують смартфон як gps-навігатора або просто приймають дзвінки за кермом.

Вгору