Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi 9

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол і захисна плівка для Xiaomi Redmi 9 збережуть девайс в первозданному вигляді, запобігає появі потертостей, подряпин і забруднень.

Який чохол найефективніший

На нашому сайті ви можете знайти чохли-книжки і накладки для захисту Xiaomi Redmi 9. "Книжки" мають закриту конструкцію. Телефон поміщається між двома панелями, які скріплюються магнітним або безмагнитная способом. «Книжка» ефективна при носінні телефону в кишені або сумці. Тоді інші сусідні предмети не можуть завдати шкоди девайсу.

Більшість «книжок» виготовляються зі шкіри - натуральної або штучної. Захисний шкіряний чохол для Сяомей Редмен 9 прекрасно амортизує удари і перешкоджає ковзанню пристрою в руках користувача. Є моделі з полікарбонату, які відрізняються більш жорсткою конструкцією. В основному моделі мають класичний вигляд, тому легко вписуються в діловий і повсякденний образ користувача.

Накладка - більш компактний варіант захисту. Вона прикриває торці і задню панель смартфона, залишаючи екран у відкритому доступі. Цей формат кейсів виготовляється з самих різних матеріалів:

  • шкіра;
  • Термополиуретан;
  • силікон;
  • полікарбонат;
  • гартоване скло.

З поєднання полікарбонату і Термополиуретан виготовляють протиударні чохли. Вони мають виступаючий над екраном бортик, який захищає його від пошкоджень при падінні плазом на асфальт.

Захисні аксесуари для екрану

Захисний чохол - не єдиний важливий аксесуар. Наклейте плівку на екран, щоб палець легко ковзав і не залишав відбитків. Олеофобное покриття протектора сприяє цьому. Крім того, плівка здатна вберегти від появи потертостей і подряпин на дисплеї. Більш ефективний захист гарантує скло. Воно здатне витримати удар, захистити від відколів передню панель смартфона. Найбільшою популярністю користується захисне скло Nillkin для Xiaomi Redmi 9. Протектор відрізняється високою якістю і оптимальною ціною.

Замовити необхідні аксесуари для захисту смартфона можна на сайті інтернет-магазину armored.com.ua або зателефонувавши за телефонами, вказаними у верхній частині сторінки.

Вгору