Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Apple iPhone 7

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

 

Аксессуары и чехлы для iPhone 7Захист мобільного пристрою – завдання, яке потребує своєчасного вирішення. Придбання чохла збільшить шанси пристрою на тривалу та продуктивну роботу. Щоб робота з пристроєм залишалася комфортною, а не просто безпечною, чохол для iPhone 7 має бути оригінальним за сумісністю з гаджетом. Габарити такого аксесуару збігаються з параметрами телефону, враховано розташування всіх функціональних отворів та кнопок. З оригінальним чохлом можна користуватися програмами, говорити по телефону, писати смс, робити фотографії яскравих моментів життя - і все це не виймаючи смартфон з чохла. Користувачі вважають, що розумно купити чохол на iPhone 7 форм-фактора "книжка". Цей аксесуар оснащений каркасом-основою із полікарбонату/ТПУ, який закріпить девайс усередині конструкції аксесуара. Чохол-книжка найчастіше обладнаний шкіряною обкладинкою із синтетичного або натурального матеріалу. При випадковому падінні такий аксесуар зменшує вібрації, амортизуючи їхню потужність. Внаслідок чого знижується ризик виникнення сколів, подряпин та вм'ятин, потертостей, тріщин. Крім того, чохол змінює вигляд гаджета, а ще захищає його від забруднень.

Аксесуари для Айфон 7

Спеціальні аксесуари для iPhone 7 здатні урізноманітнити процес роботи з пристроєм. Наприклад, картка пам'яті та зовнішній накопичувач використовуються як сховище важливої ​​інформації, що не міститься на самому пристрої. Карт-рідер, перехідники та кабелі потрібні для синхронізації iPhone 7 з іншими гаджетами, а також обмінюватись даними. Автомобільний утримувач та зарядний пристрій – їх оцінять користувачі-водії. Поки АЗУ від прикурювача заряджає смартфон, утримувач закріпить його у стійкому положенні. Заглушка, стілус, підставка, навушники, колонка - кожен аксесуар має свої плюси і переваги.

Купити чохол для iPhone 7 краще у парі з плівкою – для підвищення безпеки

Якщо чохли на iPhone 7 і захищають смартфон, через підвищену крихкість сенсорний екран все одно залишається в зоні ризику.Защитная пленка для iPhone 7 Збільшити показники його витривалості дозволить плівка із загартованого еластомеру. Тонкий та міцний аксесуар захищає екран, не заважаючи роботі з ним. Зберігається чутливість сенсора, швидкість реакції на дотики. Плівка не спотворить якість інформації, що відображається, картинка буде реалістичною і яскравою, а текст читабельним. Плівка закріпиться електростатикою без клейової підкладки, що дає гарантію відсутності липких розлучень та слідів на дисплеї після видалення аксесуара. Плівка з матовою фактурою гладка, майже непомітна візуально через прозорість. Трохи шорстка матова плівка має корисні покриття: анти-відблиск, анти-відбитки, олеофобні. Плівку та чохол, а також повний перелік важливих для смартфона доповнень можна замовити на сторінках Armored. Доставка вибраних товарів проводиться по всій Україні: у Луцьк, Запоріжжі, Тернопіль, Київ, Суми, Одесу та ін. Успішних покупок!

Вгору