Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A12

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як захистити Samsung Galaxy A12

Використання смартфона без чохла рано чи пізно призведе до появи на його корпусі подряпин і потертостей. Щоб цього не сталося, варто замовити захисний кейс. Зробити це можна в інтернет-магазині armored.com.ua. У нас вигідні ціни і швидка доставка.

Навіщо потрібні чохли на телефон

Кейси виконують такі важливі функції:

  • Захисна. Чохли покликані запобігати будь-якому пошкодженню корпусу смартфона.
  • Практична. Правильно підібраний кейс полегшує експлуатацію девайса. Чохол для Samsung Galaxy A12 зведе до мінімуму ймовірність вислизання смартфона з руки, і дозволить користуватися апаратом, не знімаючи аксесуара.
  • Естетична. Є моделі з самим різним дизайном, забарвленням, прикрашені принтами та іншими елементами. Це не тільки перетворює зовнішній вигляд телефону, але і підкреслює індивідуальність власника.

З яких матеріалів робляться чохли

Для створення чохлів найчастіше використовується:

  • Полікарбонат. Кейси з цього матеріалу відрізняються твердістю і ударостійкістю. PC-чохли довговічні і здатні багато років не втрачати свої захисні властивості.
  • Силікон або термопластичний поліуретан. Ці матеріали характеризуються еластичністю, здатністю перешкоджати ковзанню і акумулювати силу удару при падінні смартфона.
  • Штучна і натуральна шкіра. Шкіряні кейси виглядають презентабельно. Вони захищають пристрій від всіх типів механічних пошкоджень. Фактурна поверхня матеріалу приємна на дотик і не ковзає ні в долонях, ні на горизонтальних поверхнях, що зводить до мінімуму ризик випадкового падіння смартфона, наприклад, при вібродзвінках. Єдина відмінність моделей з натуральної шкіри від аналогів зі шкірозамінника полягає в їх високій вартості. У плані захисних характеристик і зовнішнього вигляду вони ідентичні.

Для прикраси чохлів часто використовуються елементи з:

  • текстилю;
  • металу;
  • загартованого скла.

Види чохлів для телефону

Залежно від форм-фактора розрізняють два різновиди кейсів:

  1. Накладки;
  2. «Книжки».

Накладки розраховані на захист тільки бічних граней і задньої панелі телефону. Тому вибираючи такий аксесуар, не забудьте прикупити ще захисне скло або полімерну плівку. Більшість таких чохлів компактні, легкі і не мають рухомих деталей. Вони часто коштують недорого, а величезний асортимент варіантів забарвлення і дизайну дає можливість хоч кожен місяць оновлювати вид девайса. Деякі накладки здатні виконувати і додаткові функції. Наприклад, чохол Serge Ring має ззаду металеву пластину для фіксації гаджета на магнітному тримачі в салоні автомобіля. Це дає можливість використовувати телефон як навігатор або мультимедійний центр. А наявність кільця-тримача, що перетворює Serge Ring в підставку, дозволяє користуватися пристроєм, не тримаючи його в руці.

Чохол-книжка здатний гарантувати всебічний захист смартфона в закритому вигляді. Конструкція кейса складається з передньої і задньої панелей, між якими розташовується пристрій. Це дозволяє захистити смартфон з усіх боків відразу. Кейси цього форм-фактора в основному виробляються з еко- або натуральної шкіри, що дозволяє надати апарату солідний вигляд. Деякі моделі можуть використовуватися в якості підставки, що зручно при інтернет-серфінгу і читанні електронних книг. Є «книжки» здатні виконувати і невластиві чохлу функції. Так чохол для Samsung Galaxy A12 серії Art Case на внутрішній частині обкладинки має відділення, в яких можуть зберігатися візитівки, готівка і банківські картки. Такий аксесуар здатний замінити гаманець.

Наш сайт чохлів пропонує великий вибір аксесуарів для смартфона. Їх наявність підвищить безпеку пристрою при його щоденному використанні і підкреслить вашу індивідуальність. Товар доставляється по всій території України протягом 1-2 днів.

Вгору