Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone XS (5.8")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купити захисний чохол для iphone XS дуже відповідальне завдання. Смартфони удосконалюються, а разом з ними змінюється мода на супутні товари. Сьогодні мало кого приваблює простий силіконовий чохол, все шукають оригінальні і одночасно функціональні прикраси для смартфона. Ми допоможемо підібрати оригінальний захисний чохол для айфона XS в нашому міні-огляді захисних аксесуарів.

ТОП-3 трендових чохлів

Почнемо огляд з класики жанру. Йдеться про шкіряному чохлі формату «книжка». Це зручний і максимально надійний захисний аксесуар. Він прикриває і задню панель корпусу, і екран гаджета, забезпечуючи всебічний захист. Але не тільки надійність виводить «книжку» в ТОП-3.

Чохол-книжка на iphone 10s призначена для комфортної експлуатації девайса. Цей кейс з легкістю трансформується в підставку, яку зручно використовувати для перегляду фільмів, читання електронних книг, спілкування по відеозв'язку.

Захисний бампер для смартфона Apple може стати ексклюзивним доповненням. Такий кейс мінімально приховує дизайн гаджета (прикриває тільки торці). Використання такого аксесуара дозволить по-новому поглянути на зовнішній вигляд телефону.

Чохол акумулятор - це останній тренд на ринку супутніх товарів. Цей кейс дозволить гаджету отримувати додатковий заряд, коли основна батарея пристрою буде розряджена. Використання цього аксесуара не вимагає синхронізації кабелями, використання якихось перехідників та ін. Все, що потрібно, просто надіти на айфон чохол, який не тільки захистить його від забруднень і механічних пошкоджень, а й підзарядить в процесі експлуатації.

Купити чохли для айфона XS можна в інтернет-магазині armored.com.ua. У нас представлені нові розробки для якісного захисту цього електронного пристрою, а також бестселери, які давно довели свою надійність і ефективність.

Вгору