Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P30 lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як вибрати чохол на смартфон

Важливо надати смартфону високу ступінь захисту, адже від цього залежить те, наскільки довгою і продуктивною буде робота з його функціями. Якщо купити чохол на Huawei P30 Lite, то у вас безсумнівно вийде уберегти свій смартфон від відколів, подряпин, тріщин і потертостей.

Головне, що аксесуар не заважає роботі функцій апарату, за умови, що зроблений відповідно відповідно до габаритів смартфона. У чохлах виконано точне розташування кнопок, функціонально значущих прорізів апарату, доступ до всіх програм і компонентів залишається вільним.

Грати в ігри, писати і відправляти повідомлення, створювати замітки, дзвонити вийде, не виймаючи пристрій з чохла.

Чехол для Huawei P30 Lite с индивидуальным дизайном

Якщо розміри протектора відповідають габаритам сенсорного екрану і корпусу пристрою, він легко фіксується. Чохол такого типу щільно огортає смартфон, не травмуючи його частин при фіксації і видаленні. Так що ж краще для Huawei P30 Lite бампер, накладка або книжка. Зараз спробуємо розібратися з цим!

Різновиди протекторів і їх особливості

Найефективніший спосіб захисту пристрою для смартфона Huawei P30 Lite - чохол книжка. Під її захистом будуть всі частини апарату: тильна, лицьова, торці. Натуральна і штучна шкіра, ТПУ пластик використовуються при виробництві цього аксесуара.

Протиударний чохол для Хуавей Р30 Лайт захищає пристрій від наслідків падіння, небажаних ударів і сколів. Чохол амортизує удар рівномірно розподіляючи його по всій поверхні.

Будь-чохол Nillkin для Huawei P30 Lite характеризується високою якістю. При цьому багато хто вибирає саме «накладку». Накладка надаватися на торці, задню панель апарату, які і захищають від пошкоджень.

Протектор такого типу легкий, компактний, при цьому реалізує захист пристрою в повній мірі.

Вгору