Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M13 4G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Правила вибору чохла для Galaxy M13 4G

Вибір чохла для Галаксі М13 4G – справа відповідальна. Від якості цього аксесуара залежить ступінь захисту апарата від механічних пошкоджень. Правильно підібраний кейс убезпечить корпус смартфона від подряпин, потертостей, ударів та інших дефектів. Він також стане прикрасою та помічником користувача. На телефон Samsung Galaxy M13 4G вибирати чохол потрібно з урахуванням форм-фактора, матеріалу, дизайну.

Як визначитися з форм-фактором

Залежно від конструкції кейси поділяють на накладки та «книжки». Кращим співвідношенням ціни та якості мають вироби першого типу. Вони прикривають лише найбільш вразливі до ударів частини корпусу – торці та задню панель. Така конструкція, з одного боку, дозволяє мати безперешкодний доступ до дисплея, а з іншого вимагає додаткової установки захисного скла, щоб зберегти екран цілим.

Накладки поділяють на два підвиди:

  • Протиударні – моделі з товстими стінками та посиленими кутами, здатні гарантувати високий ступінь захисту за екстремальних умов використання телефону (наприклад, у поході або під час занять спортом).
  • Класичні – кейси з тонкими стінками та різноманітним дизайном, які підійдуть дбайливим господарям, а також тим, хто бажає прикрасити смартфон.

«Книжка» гарантує апарату 100-відсотковий захист, оскільки закриває весь корпус та екранну панель. Це найкращий вибір для тих, хто хоче бути впевненим у безпеці пристрою. Представники цього форм-фактора мають елегантний вигляд, через що їм часто віддають перевагу люди старшого віку, бізнесмени, любителі суворого дрес-коду.

Який матеріал кращий

Матеріал, з якого виконаний чохол, не менш важливий за його конструкцію. Для виробництва кейсів використовується переважно силікон, термополіуретан, пластик, штучна та натуральна шкіра. У кожного з цих матеріалів є свої сильні та слабкі сторони.

Силікон дешевий, стійкий до ковзання та впливу вологи. Він амортизує удари та оберігає телефон від потертостей, подряпин та інших дрібних дефектів. Однак при тривалому знаходженні на сонці силіконовий аксесуар набуває неприємного жовтого відтінку.

Термопластичний поліуретан стійкий до ультрафіолету. Він також переносить температурні коливання та ефективно захищає від абразивних та механічних пошкоджень.

Пластикові кейси тверді, що дозволяє витримувати контакт із гострими предметами. Вони не вимогливі у догляді. Їхній головний мінус – вразливість до падінь, внаслідок яких вони можуть тріснути. Тому краще віддати перевагу полікарбонату – ударостійкому пластику.

Шкіряні аксесуари привертають увагу дорогим, витонченим виглядом. Вони довговічні, міцні та надійно лежать у руці. Недоліком є потреба у ретельному догляді, без якого привабливий вигляд буде втрачено.

Як вибрати дизайн

Зовнішній вигляд аксесуара повинен не тільки відповідати смаку власника, а й гармонізувати з ним. Під діловий костюм краще взяти класичну накладку або книжку зі строгим дизайном. Модель із квітковою тематикою добре виглядатиме на тлі сукні. Для відвідування вечірки можна взяти яскраву накладку із блискітками.

Якщо хочеться підвищити комфорт при використанні девайсу, то варто для Samsung M13 4G купити чохол з додатковими функціями. Є моделі з кільцем-утримувачем, підставкою, візитницею, пластиною для кріплення смартфона до автотримача.

Вигоди замовлення чохла для Галаксі М13 4G онлайн

Найвигідніше купувати аксесуари для Галаксі М13 4G в інтернет-магазині Armored. Ми маємо багатий асортимент кейсів від перевірених виробників за демократичними цінами. Завдяки доставці по всій Україні можна чохол Samsung Galaxy M13 4G купити у Києві, Чернігові, Одесі та будь-якому іншому місті країни. Оплачуйте покупку онлайн або під час отримання, реєструйтесь на сайті, щоб отримувати більше вигоди.

Вгору