Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A72 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Вибираємо чохол для Samsung Galaxy A72 5G


Після придбання смартфона кожна людина намагається відразу придбати чохол для нього. І це обгрунтовано. Адже використання смартфона без чохла може привести до його пошкодження і втрати працездатності. Наш інтернет-магазин пропонує великий асортимент захисних кейсів за найдоступнішою ціною.

Функції мобільних чохлів


Перш за все, аксесуар покликаний виконувати захисну функцію. Він здатний захистити смартфон від механічних пошкоджень, впливу низьких температур, забруднень.

Друга функція полягає в забезпеченні зручності використання гаджета. Деякі кейси трансформуються в підставку, мають кишені, утримувачі та ін.


Крім того, мобільний аксесуар повинен служити прикрасою девайса, виділяючи його на загальному тлі. На нашому сайті ви легко знайдете модель, яка буде в повній мірі відповідати вашим смаковим уподобанням.

З яких матеріалів робляться чохли на телефон


Для виробництва кейсів використовується пластик, силікон, Термополиуретан, шкіра, гартоване скло, текстиль, метал.

Пластиковий захисний кейс оберігає девайс від подряпин, відколів, а також легких ударів. Він невимогливий у догляді, а величезна колірна гамма і різноманітність дизайнів здатне задовольнити вимоги найвибагливіших покупців.

Силіконові і термополіуретановие чохли відрізняються стійкістю до деформацій завдяки гнучкій текстурі. Вони захищають смартфон від ударів набагато краще пластикових аналогів, так як поглинають вібрації.

Натуральна шкіра і шкірозамінник є зносостійкими, міцними матеріалами, які перешкоджають ковзанню. Шкіряні моделі невибагливі в догляді, стійкі до відбитків. Кейси з натуральної шкіри коштують на порядок дорожче аналогів з кожезама. Хоча обидва матеріали здатні однаково добре захищають пристрій від всіх типів механічних пошкоджень, включаючи навіть падіння з висоти.

Скло, текстиль, метал є допоміжними матеріалами. Їх використовують в поєднанні з описаними вище.

Види чохлів для телефону


Є два види захисних кейсів:

1. Накладки.
2. Чохли-книжки.
Накладка являє собою кришку, що надягають на торці смартфона і охоплює його задню панель. Такі кейси варто використовувати з захисними стеклами для екрану. Деякі моделі здатні виконувати додаткові функції. Наприклад, в нашому каталозі є чохол для Galaxy A72 5G з металевою пластиною для кріплення девайса до магнітного держателю. Закріпивши смартфон в салоні автомобіля, ви зможете використовувати його в якості мультимедійного центру або навігатора.

«Книжки» по конструкції нагадують сендвіч. В такому кейсі телефон закритий з усіх сторін: дисплей закривається обкладинкою, а задня панель і торці фіксатором для смартфона. Деякі моделі мають відділення під готівку і пластикові картки. Як правило, такий чохол для Galaxy A72 5G трансформується в підставку, завдяки якій можна буде користуватися пристроєм, що не утримуючи його в руці.

Наш сайт чохлів пропонує великий вибір аксесуарів. Пряма співпраця магазину з виробниками дає можливість придбати товар недорого. Замовити вподобаний кейс можна онлайн, або зателефонувавши за телефоном, вказаним на сайті.

Вгору