Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Apple iPhone 7 Plus

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Існує думка, яка підтверджена досвідом, що чохол - це найкращий для захисту аксесуара аксесуар. Якісний чохол для iPhone 7 Plus виконаний з урахуванням всіх особливостей конструкції смартфона. Такий аксесуар надає комфортний доступ до базових функцій: програм, повідомлень, камери, динаміків та мікрофону. Використовувати можливості свого пристрою вийде, не жертвуючи його безпекою. У каталогах Armored є no-name аксесуари, а також чохли відмінної якості від відомих виробників: TETDED, SGP, Nillkin, Rock і т.д. Якщо вчасно купити чохол для iphone 7 plus, вдасться зберегти його частини від сколів, потертостей, подряпин та вм'ятин, тріщин та інших дефектів. Всі чохли відрізняються на підставі комбінування формату з матеріалом, головне вибрати потрібний для себе варіант!

Чехол для iPhone 7 Plus и другие аксессуарыЧохол-книжка для IPhone 7 plus імпонує користувачам через особливу надійність

Якщо говорити про те, який чохол найчастіше вибирають користувачі, це чохол книжка для iphone 7 plus. Аксесуар такого типу має широкий захисний діапазон, оберігає від поломок усі частини девайсу – екран, корпус та мікросхеми. Чохол-книжка зі шкіряною обкладинкою (зі штучного/натурального матеріалу) амортизує отримані вібрації, що суттєво зменшує їхню потужність. Чохол-накладка та чохол-бампер компактніші, правда, вони не так ефективно захищають пристрій. «Накладка» із пластику, силікону, ТПУ захистить лише торці та задню панель смартфона, а «бампер» – лише його бічні частини.

Аксесуари для IPhone 7 plus

Існують і такі аксесуари для iPhone 7 Plus, завдання яких доповнення основних функцій гаджета, а не його захист. Сюди належить зовнішній акумулятор, мережна, автомобільна та бездротова зарядка – з ними батарея смартфона завжди буде на 100% зарядженою. Карта пам'яті, накопичувач інформації, кабель, перехідник – такими аксесуарами користуються під час роботи з інформацією. Стилус, автомобільний та велосипедний тримач, підставка – кожен аксесуар має свій унікальний набір якостей.

Шкіряний чохол для IPhone 7 plus - навіть його варто використовувати з плівкою

Навіть міцний шкіряний чохол для iPhone 7 Plus не може гарантувати 100% захист сенсорного екрану. Для її посилення варто використовувати плівку із загартованого полімеру. Цей тонкий та міцний аксесуар на суху та чисту поверхню дисплея кріпиться електростатикою без клейової підкладки. Плівка не знизить якість передачі інформації, а також чуйність сенсора завдяки низькій товщині. Аксесуар тримається на екрані міцно і довго, при необхідності безслідно видаляється з нього. Замовити потрібні доповнення для роботи з пристроєм можна в онлайн-каталогах Armored, де мешкають найкращі мобільні аксесуари. Доставка діє по всій Україні: Черкаси, Київ, Рівне, Одесу, Ужгород, Запоріжжя. Головне, успішно скомбінувати аксесуари різного типу!

Вгору