Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi Note 12S

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Аксесуари для захисту Xiaomi Redmi Note 12S

Мобільні пристрої давно стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. При активній експлуатації захист смартфона став необхідністю. Щоб забезпечити довговічність та надійну роботу Xiaomi Redmi Note 12S потрібно використовувати чохол та захисні аксесуари для екрану. Це дозволить запобігти пошкодженням від падінь, зведе до нуля кількість подряпин і потертостей і збереже функціональність гаджета протягом тривалого часу. Крім того, чохол Сяомі Редмі Нота 12С купити варто, щоб додати девайсу оригінальності та виділити його на тлі аналогів.

Асортимент захисних кейсів

Чохол Xiaomi Redmi Note 12S купити в Одесі з доставкою в інші міста України можна у великій кількості. Розглянемо найпопулярніші категорії товарів:

  • Накладки (також відомі як кліп-кейси). Це найпростіший тип захисного чохла, який забезпечує мінімальний захист задньої панелі та бічних граней пристрою. Накладки зазвичай виконані з гнучкого силікону або твердого пластику – матеріалів, що захищають від подряпин, потертостей та несильних ударів.
  • Чохли-книжки (також відомі як фліп-кейси). Ці чохли забезпечують повний захист для задньої панелі та екрана смартфона. Вони мають кришку, яка може бути відкрита та закрита, як сторінки у книзі. Кришка часто має кишені для зберігання пластикових карток, грошей або інших дрібних предметів. Чохли-книжки зазвичай виготовляються зі штучної шкіри та силікону або пластику, які в даному виробі використовуються для створення фіксатора.
  • Прозорі кейси. Ці чохли належать до категорії накладок. Вони мають прозору задню панель, що дозволяє зберегти візуальний доступ до оригінального дизайну пристрою. Переважно виготовляються з термополіуретану – гнучкого матеріалу, який ефективно амортизує удари.
  • Протиударні чохли. Такі кейси також є накладками. Їхня відмінна особливість – більш міцна багатошарова конструкція, яка забезпечує підвищений рівень захисту смартфона при падіннях та ударах. Часто виконуються з комбінації матеріалів, таких як термопластичний поліуретан (TPU) та полікарбонат (PC).

Асортимент аксесуарів для захисту екрану

Незалежно від того, який тип кейсу буде куплено, важливо про захист екрана подбати окремо. Щоб захистити дисплей, можна купити:

  • Захисне скло. Це тонкий шар загартованого скла, яке накладається на екран смартфона з метою захисту його від подряпин, потертостей та ударів. Матеріал має високу міцність та твердість 9H, що робить їх ефективними у питаннях збереження цілісності екрану. Захисне скло зазвичай має спеціальне покриття, яке зменшує кількість відбитків пальців на тачскрині та знижує відблиски.
  • Захисні плівки. Це тонкі вироби з полімеру, що наклеюються на екран смартфона з метою захисту його від подряпин та забруднень. Захисні плівки бувають різних типів: глянцеві, матові, антивідблиски. Вони також можуть бути самоклеючими або вимагати застосування спеціального клею для кріплення до екрану.

Якісні мобільні аксесуари за вигідною ціною

На сайті магазину Armored представлений широкий вибір мобільних аксесуарів для Xiaomi Redmi Note 12S і не тільки. Ми ретельно відбираємо товари для реалізації, співпрацюємо з перевіреними постачальниками та відомими брендами, щоб телефони наших клієнтів були надійно захищені. Ми пропонуємо товари в широкому діапазоні цін, щоб кожна категорія покупців знайшла виріб, що відповідає вимогам та фінансам. У нас найкраща на чохол Xiaomi Redmi Note 12S ціна у Києві та взагалі по Україні. Сплатити покупку можна при отриманні замовлення, доставка можлива до будь-якого міста України.

Вгору