Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi 10 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Чохол, загартоване скло або захисна плівка на Xiaomi Mi 10T Pro потрібно купувати відразу після придбання смартфона. Ці аксесуари здатні запобігти появі подряпин, відколів і забруднень на девайсі. Розглянемо два популярних види чохлів для смартфонів, які продаються в інтернет-магазині armored.com.ua.

                                                   Огляд захисних властивостей «книжки»

Тим, хто бажає вберегти всі частини гаджета краще купити чохол-книжку для смартфона. Конструкція цього аксесуара складається з:

- ТПУ або PC каркаса, в якому кріпиться смартфон;
- обкладинки зі шкірозамінника або натуральної шкіри, що прикриває екран пристрою.


Захисний шкіряний чохол для Сяомi Мі 10Т Про ефективно амортизує удари, може мати внутрішню підкладку з тканини, велюру, замші або мікрофібри, яка перешкоджає появі потертостей на дисплеї. Кейс формату «книжка» всебічно захищає смартфон, коли він потрапляє
в кишеню або сумку, де лежать інші предмети. Чохол здатний трансформуватися в підставку, часто оснащений кишенями для зберігання візиток.

                                                       Різновиди накладок
Чохол-накладка захищає задню панель смартфона і торці. Їх захисні властивості визначаються матеріалом, з якого вони виготовлені:

- Силіконові і шкіряні аксесуари відрізняються еластичністю і здатністю амортизувати удари.
- Пластикові та полікарбонатні кришки ефективно захищають від впливу гострими предметами.
Добре, коли чохол виготовляється з декількох матеріалів. TPU + PC кейс вважається протиударним. Аксесуар здатний забезпечити смартфону високу ступінь захисту від усіх типів пошкоджень і ударів. Це оптимальний вибір для активних користувачів.

                                                      Захисні аксесуари для екрану
Крім чохла, потрібно купити аксесуар для захисту екрану. Попитом користується захисна плівка Nillkin. Полімерний матеріал і завдяки твердості 3Н здатний захистити дисплей від потертостей та інших дрібних ушкоджень.

Велику безпеку дисплею може забезпечити аксесуар з розжареного скла, який витримує не тільки контакт з гострими предметами, а й навіть удари з 2-метрової висоти. В інтернет-магазині armored.com.ua можна купити захисне скло Nillkin на Xiaomi Mi 10T Pro з 
кольоровою рамкою і без неї. Наявність обрамлення дозволяє максимально приховати присутність аксесуара на смартфоні.
Вгору