Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi Note 3

Захист смартфона від пошкоджень - завдання користувача, який регулярно користується мобільним камерою, програмами і додатками, а також управляє вхідними та вихідними викликами. Щоб уберегти пристрій від тріщин, сколів і подряпин необхідно купити чохол для Mi Note 3, який сумісний з гаджетом.


На що звернути увагу при виборі чохла для смартфона Xiaomi Mi Note 3


Перше, на що необхідно звернути увагу при виборі аксесуара, це показник сумісності смартфона і чохла. Тільки сумісні чохли щільно прилягають до корпусу, закривають торці і ефективно амортизують удари. Відповідний чохол легко фіксується, передбачає вільний доступ до слотів і кнопках. Чохол для Xiaomi Mi Note 3, який виготовлений з урахуванням габаритів пристрою, не потовщує корпус, тому вага смартфона залишиться незмінним.
Для всебічного захисту підійде чохол-книжка зі шкіряною обкладинкою і гнучким каркасом з ТПУ або пластику або ж силіконовий чохол-накладка з оригінальним дизайном.
Звичайно, форм-фактор чохла грає важливу роль при виборі аксесуара. Наприклад, накладки лише частково захищають пристрій - сенсорний екран буде відкритий.


Протектори для захисту дисплея


Екран допоможе уберегти захисне скло для Xiaomi Mi Note 3. Протектор з загартованого скла нейтралізує відблиски і щільно прилягає до екрану без просвітів і зазорів, а при падіннях і повсякденному експлуатації не відклеюється, завдяки чому вся сенсорна панель буде закрита.
Захисні плівки та скляні протектори з показником міцності 9Н розсіюють вібрації, але чутливість сенсорної панелі залишиться незмінною.

Немає товарів

Вгору