Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чехол для Huawei Y7 (2019) / Huawei Y7 Prime (2019)

Відразу після покупки телефону користувачі прагнуть якомога швидше купити захисний чохол. Робиться це для того, щоб продовжити термін служби девайса. Кейс захищає від появи відколів, вм'ятин, подряпин, потертостей і тріщин. Перш ніж купити чохол для Huawei Y7, потрібно ознайомитися з повним асортиментом пропозицій.

Огляд чохлів для Huawei Y7

Металевий чохол-бампер на Хуавей Y7 являє собою тонку рамку, яка одягається на боковини корпусу. При цьому задня панель і екран апарату залишаються без захисту. Тому більшою популярністю у покупців користується захисна накладка. Вона прикриває весь корпус смартфона, крім його передній панелі.

Якщо ви не можете зробити вибір між цими форм-факторами, тоді купите чохол, який можна використовувати в двох варіантах. Накладка, у якій є знімна вставка, швидко перетворюється в бампер. Неприкриті частини пристрою рекомендуємо захищати плівкою або склом.

Чохол-книжка для телефону Huawei визнаний найнадійнішим. Його шкіряна обкладинка забезпечує всебічний захист гаджета і амортизує удари. Фіксатор в такому кейсі виготовляється з ТПУ або пластика, він надійно утримує апарат навіть при падінні.

Огляд екранних протекторів

Захисне скло для Хуавей Y7 важко пошкодити: воно витримує удари, не схильне до подряпин і потертостей. Захисна плівка не така міцна, але теж може поєднуватися з захисним чохлом.

Всі необхідні для смартфонів Huawei аксесуари продаються на сторінках інтернет-магазину armored.ua. Зручна система фільтрів дозволить швидко знайти потрібний товар, а інтуїтивно зрозумілий інтерфейс не викличе труднощів при формуванні замовлення. Якщо потрібна порада, чекаємо ваших дзвінків в робочий час. Вдалих вам покупок!

Немає товарів

Вгору