Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кращі ціни

Кожне свято пов'язаний з питанням, що подарувати винуватцеві торжества? Хочеться, щоб подарунок був особливим і корисним. Завдання не легке, але цілком здійсненне! Ось наші ідеї для подарунків.

Подарунок для дитини

Сучасні діти розбираються в електроніці часом краще, ніж деякі дорослі. Тому для них подарунок нового девайса стане приємною несподіванкою. Ідеї ​​подарунків для хлопчика 7 років: портативна Bluetooth колонка або бездротові навушники. Для дівчинки можна купити те ж саме, але з якимось мімімішним дизайном, наприклад, відмінний варіант - Bluetooth гарнітура Hoco W27 з світяться вушками котика.

Що подарувати хлопцеві чи дівчині

Краща ідея подарунка для хлопця - мобільний аксесуар. Наприклад, портативний зарядний пристрій. Завдяки йому він зможе заряджати мобільний, планшет, та й взагалі будь-який електронний девайс в поїздці або на роботі.

Дівчатам догодити важче. Але знаючи її захоплення, ви легко виберете відповідний презент. Вона обожнює слухати музику? Можете подати їй бездротові навушники. Любителька спорту буде рада фітнес-браслету. Якщо такий вже є, то можна придбати яскравий ремінець для нього або купити спортивну пляшку.

Подарунок для чоловіка або дружини

Чоловік - це той же дитина, але постарше. Тому серед ідей для подарунка чоловікові:

  • - портативна ігрова консоль, яка дозволить згадати дитинство;
  • - смарт годинник з функцією повідомлення про дзвінки та вхідних смс;
  • - бездротові навушники з зарядним кейсом.

Універсальні ідеї подарунків для чоловіка / дружини:

  • - портативний зарядний пристрій з декількома роз'ємами для одночасної зарядки девайсів;
  • - монопод для створення спільних знімків.

Ідеї ​​подарунків для колег на 8 березня і інші свята

Ідеї ​​для корпоративних подарунків залежать від місця роботи. Для офісних співробітників краще рішення - портативний зарядний пристрій Hoco B12 Initial. Воно відрізняється оптимальним поєднанням ціни і функціональності. Ємності в 13000 мАг досить, щоб більше 3 разів зарядити сучасний смартфон.

Ідеї ​​для подарунків гостям на весіллі

Це не обов'язково дорогі речі. Важливо підібрати їх з душею. Відмінний варіант - Eco Cup with Cap - стакан з екологічно чистих матеріалів.

На цій сторінці ми відібрали найбільш затребувані ідеї подарунків для жінок і чоловіків, але каталог інтернет-магазину різноманітний. В асортименті представлені і інші корисні товари: захисні аксесуари для смартфонів, автомобільні утримувачі і зарядні пристрої, сумки на пояс і рюкзаки, кабелі та перехідники. 

 

Немає товарів

Вгору