Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для LG Q6 / Q6a / Q6 Prime M700

LG Q6 в народі називають «бюджетник з замашками флагмана». Цей смартфон отримав міцний корпус із застосуванням авіаційного алюмінію. Але чохли для LG Q6 все ж потрібні. Це відмінні захисники від появи подряпин, потертостей і сколів в ході щоденної експлуатації пристрою.


Чохол для смартфона LG Q6, який вибрати?

Формат «книжка» - це класика жанру. Їй сьогодні віддають перевагу любителі шкіряних аксесуарів. Чохол книжка для LG Q6 може підкреслити ваш статус в суспільстві і гармонійно вписатися в образ ділової людини.
Багато користувачів сьогодні віддають перевагу ультратонким силіконовим чохлам формату «накладка». Ті, хто не бажає приховувати оригінальний дизайн смартфона, який був задуманий виробником, вибирають прозорі або напівпрозорі варіанти з силікону або ТПУ. Ті, хто бажає продемонструвати свої переваги в чомусь, на вибір відповідного орнаменту витрачають багато часу. Хтось купує аксесуари з мультяшними героями, хтось абстрактного характеру, хтось взагалі замовляє чохол з особистого дизайну.
Ще особливою популярністю користуються бампера. Їх купує в основному молодь. Якщо ви віддаєте перевагу такому чохлу, то не забудьте придбати ще комплект захисного скла або плівок, щоб застосувати на неприкритих місцях пристрою.

Немає товарів

Вгору