Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Vivo Y91C

Потрібен чохол або захисна плівка для екрану? Інтернет-магазин Арморед зібрав кращі пропозиції для Vivo Y91C. На цій сторінці представлені захисні аксесуари сумісні з цією моделлю смартфона за всіма параметрами.

Популярні товари

Для захисту екрану найчастіше купується захисне скло. Його вартість трохи вище, ніж у захисної плівки, але це виправдано. Твердість загартованого скла в 9H забезпечує захист сенсора від ударів, тріщин і сколів. Твердість плівки - 3Н.

Недорогий, компактний, але ефективний в плані захисту - силіконовий чохол. Гнучкий, еластичний матеріал амортизує удари і захищає від подряпин, відколів і потертостей. Силіконова накладка користується найбільшим попитом у покупців, так як представлена ​​в широкому асортименті кольорів та принтів.

Ще один популярний аксесуар - шкіряний чохол Nillkin на Vivo Y91C з серії Sparkle. Це ультратонкий кейс формату «книжка». Основа виконана з полікарбонату, який не прикривається шкірою, як у більшості чохлів подібної конструкції. Обкладинка для екрану виготовлена ​​із синтетичної шкіри. Аксесуар має блискучі вкраплення, які створюють гарний перелив на сонці.

багатофункціональні чохли

Чохли не тільки захищають і прикрашають телефони, а й роблять їх використання максимально зручним. ТПУ-накладки перешкоджають ковзанню девайса в руках користувача. Кейси з кільцем-утримувачем теж дозволяють надійно утримувати телефон, а також трансформуються в підставку. «Книжки» з кишенями замінять гаманець, а моделі з дзеркальним покриттям - кишенькове дзеркало.

Ударостійкий чохол-підставка для Vivo Y91C - кращий вибір. Поєднання Термополиуретан і полікарбонату гарантує захист телефону при падіннях, а підставка забезпечує зручне розташування гаджета на горизонтальній поверхні для перегляду відеоконтенту.

Немає товарів

Вгору